v

O nama

Biciklisticki klub Slatina osnovan je 2002. godine. Danas ima oko 40 članova različitih dobnih skupina, od djece osnovnoškolskog uzrasta,  srednjoškolaca, studenata i građana, zaljubljenika u pedaliranje, prirodu i zdrav život. Okolica Slatine, pitomi brežuljci podpapučkog kraja idealne su staze za bicikliranje, održavanje kondicije i zdravlja i svakim danom sve veći broj Slatinačana izabire bicikliranje za rekreativnu aktivnost i upotpunjavanje svoga slobodnog vremena.
Od 2011. godine klub se uključio u natjecanje Slavonske brdsko biciklističke lige pa je uz zdravstveno-rekreacijsku komponentu dodao još i natjecateljsku.

Biciklistički klub Slatina u organizacijskom ustrojstvu podijeljen je u tri sekcije:

  1. brdsku,
  2. cestovnu i
  3. rekreativnu

Sjedište kluba je u Slatini, Braće Radića 13. u zgradi nevladinih organizacija (Crveni križ). Svake srijede od 19:30 održavaju se redoviti sastanci na kojima se sukladno terminskom planu realizira program rada i rješava tekuća problematika.

Svaki se žitelj Slatine (Hrvatske) u klub može učlaniti uz prethodno popunjavanje pristupnice i plaćanja godišnje članarine koja za zaposlene iznosi 100,00 kuna a za učenike, studente i nezapolene građane 50,00 kuna. Naravno, uz prihvaćanje općih akata Udruge (Statuta i pravilnika).

Fotografije s naših sastanaka:

 

bike125-125

Posjetite bike.hr!

Forumske aktivnosti

Prijava